f OM OS | MakeitBee

Det begyndte med fjernsyn med sjæl...

Marianne Albeck

KONTAKT

Mobil: +45 28 45 05 20 m.albeck@makeitbee.dk

Baggrund

Marianne Albeck arbejder som tilrettelægger, udvikler, producer og producent.

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1996.

Allerede som 23-årig debuterede Marianne Albeck som filminstruktør med filmen “- Og så elsker jeg gyllelugt…”. En kontroversiel dokumentarfilm om, hvordan man kan undervise børn i filosofi. Filmen vandt Juryens specialpris ved den internationale filmfestival i Salerno, Italien. Filmen er stadig i distribution hos Det Danske Filminstitut.

1996-2001 var Marianne Albeck ansat på Delta TV Produktion, hvor hun udviklede programserier bl.a. “Lykkejægerne” til TV2/Danmark og “Jægersoldaterne” til TV/Danmark samt flere formater til TV2/Fyn.

Jens Lohmann

KONTAKT

Tlf: +45 51 20 67 61 j.lohmann@makeitbee.dk

Baggrund

Jens Lohmann arbejder som fotograf, klipper og producer af dokumentar- og reportageprogrammer samt corporate production.

Blev prislønnet med en TV-Oscar i 2003 for klip af DR-dokumentaren “Æblehovedet og Kommandanten”, tilrettelagt af Per Wennick.

Jens Lohmann har gennem årene sideløbende komponeret filmmusik – både til MakeitBees egenproduktion samt til andre produktionsselskaber og DRs dokumentarafdeling.

Som klipper og serieproducer har Jens Lohmann tidligere udviklet “docusoap”-genren for DR med programserier som “Dahlgårds Tivoli”, “Jul i Magasin” og “Cirkus Dannebrog”.

 

Folkene bag MakeitBee Production har mange års erfaring i at producere tv og video samt i kommunikation og visuel formidling af budskaber.

Vores oprindelige baggrund er at fortælle historier i dokumentargenren til tv-stationerne – som tilrettelæggere, producere, fotografer og klippere.

Produktionsselskabet Fjernsynsforeningen etablerede vi for 19 år siden for at få en fælles platform, så vi kan tilbyde tv-stationer, private og offentlige organisationer og virksomheder den visuelle formidling med sjæl, som vi står for.

Navnet Fjernsynsforeningen ændrede vi i 2015 til MakeitBee Production.

I dag producerer vi - udover dokumentar-tv - alt inden for videoformidling, dvd-produktion, præsentationsfilm. Desuden arbejder vi med kommunikation og medietræning.