f OM OS | MakeitBee

Det begyndte med fjernsyn...

Marianne Albeck

KONTAKT

Mobil: +45 28 45 05 20 m.albeck@makeitbee.dk

Baggrund

Marianne Albeck arbejder som tilrettelægger, konceptudvikler, producer og producent.

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole.

Som tilrettelægger har hun stået bag en lang række reportage- og dokumentarprogrammer til tv-stationerne DR og TV 2 samt regionaltv.

Desuden har hun udviklet film- og visuelle formidlingsprojekter til private virksomheder, organisationer, offentlige institutioner og ministerier.

Jens Lohmann

KONTAKT

Tlf: +45 51 20 67 61 j.lohmann@makeitbee.dk

Baggrund

Jens Lohmann arbejder som fotograf, klipper og producer.

Han har stået bag en lang række reportage- og dokumentarprogrammer for DR TV – ligesom han også har ansvaret for det visuelle udtryk i MakeitBee´s tv-produktion, film og corporate production.

Sideløbende komponerer han filmmusik – både til MakeitBee´s egne produktioner samt til andre produktionsselskaber og Danmarks Radios dokumentarafdeling.

Folkene bag MakeitBee Production har mange års erfaring i at producere tv og video samt i kommunikation og visuel formidling af budskaber.

Vores oprindelige baggrund er at fortælle historier i dokumentargenren til tv-stationerne som tilrettelæggere, producere, fotografer og klippere.

Produktionsselskabet Fjernsynsforeningen etablerede vi i 2001 for at få en fælles platform, så vi kan tilbyde tv-stationer, private og offentlige organisationer og virksomheder den kreative, visuelle formidling, som vi står for.

Navnet Fjernsynsforeningen ændrede vi i 2015 til MakeitBee Production.

I dag producerer vi - udover dokumentar-tv - alt inden for videoformidling og præsentationsfilm. Desuden arbejder vi med kommunikation og medietræning.